lauantai 12. joulukuuta 2009

Vihdoinkin valmis!!!

Ja tässä vihdoinkin kuvaa valmiista mekosta. Vähän meinasi ongelmia tulla, sillä tein mekosta hieman liian ison. Onneksi työkaverini ehdotti että laittaisin kumilangan taakse, että se kiristäisi hieman yläosaa ja laitoin vielä varmuuden vuoksi olkaimet ettei se tippuisi kesken kaiken. Työssä on tosiaan erikseen takakappale, ja 2x etukappale. En ole aikaisemmin tehnyt kuviota neuleeseen samalla tavalla. Oli kyllä melkoinen työ kuljettaa koko ajan kahta lankaa ristiin rastiin työn takapuolella.Ja tässä vielä kokeilin, että miltä se näyttäisi vyön kanssa. Mielestäni se istuu huomattavasti paremmin, eikä näytä niin "säkkimäiseltä". (Valitettavasti kuvat ovat hieman alaviistosta, koska en löytänyt sopivampaa tasoa, kun itselaukaisimella otin kuvat.)


Ja tässä vielä lähempää kuvaa vyön soljesta. Vyö on muutama vuosi sitten ostettu H&M :ltä. Ja oli oikein loistava ostos. Vyötä on tullut käytettyä hyvin paljon.

Ja tosiaan ostin mekkoon 65 cm vetoketjun. Sen olisi pitänyt riittää ylös asti, kun työ oli 67 cm pitkä. Mekko kuitenkin venyi "hieman" kun se on hyvin löyhästi tehty niin päätin laittaa yläosaan vielä 5 nappia. Mielestäni oikein loistava vaihtoehto ja napit sopivat työhön loistavasti. Kiitoksia Niinalle ideasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti