perjantai 4. joulukuuta 2009

Talvi

Eilen oli hieman surullinen päivä. Meillä on n. kuukauden ollut kaksi aivan ihanaa pientä kissaa "evakossa" kaverilta ja eilen siis jouduttiin heidät viemään pois. Minulle tuli niin hirvittävät allergia kohtaukset, että ihan oman terveyden kannalta näin oli parasta. Onneksi heitä pääsee kuitenkin vielä katsomaan. Tässä on toisesta kissasta kuva. Hän omisi saman tien meidän hedelmäkorin, missä ei siis enää hedelmiä tämän jälkeen näkynyt.

Onneksi joka aamu kun tulee töihin, niin meidän ihanat näyteikkunat piristävät päivää. Joten päätin postata niistä tänne myös jos vaikka jonkun muunkin päivä paranisi. :)
Ja kaiken lisäksi tuntuu vihdoinkin, että jonkinlainen talvi olisi tulossa. Ihana pieni pakkanen on vallannut Turun keskustan eilisestä lähtien. Voi kun Jouluna olisi lunta.
Meidän oma visualistimme (siis epävirallisesti) täällä Bella Beauty Studiossa pääsi taas loistamaan näyteikkunamme kanssa. Tuli kyllä niin ihanan talvinen tunnelma.

Ja aivan ihana ilmeisesti Stockmannilta?? ostettu höyhen kranssi. Ihastuin siihen välittömästi. Jotenkin niin ihanan herkän näköinen ja höyhenet löyhyttelevät ihanasti pienessä tuulessa.

Ja oli ihan pakko vielä kiittää minun erittäin hyvää ystävääni tästä ihanasta Joulukalenterista, minkä hän kiikutti meille Bellaan. Työkaverini olivat uhkailleet häntä, ku oli syönyt meidän viimeisen suklaan kassalta. Itse en ole vielä päässyt yhtäkään luukkua avaamaan, mutta enköhän kerkeä vielä ennen Joulua jonkun avaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti