maanantai 7. joulukuuta 2009

Pikkuloulut!

5.12.2009 Päivä täynnä säpinää. Ensimmäisenä töihin, jossa sitten asiakas saapui kymmeneltä kampaukseen. Siitä sitten juna-asemalle ja Saloon päin klo. 12:00. Ostamaan veljen pojalle synttärilahja. Kaverin auto lainaksi ja suunta kohti synttäreitä klo. 13:30. Auton palautus ja kaverin kanssa kaffelle klo 15:00. Ja lopuksi suuntana vielä Pikkujoulut klo 16:30. Ja vihdoinkin sain viinipullon auki.

Ja tässä tosiaan kuvaa pikkujoulumekosta, päällä tällä kertaa. Valitettavasti paikalla oli nii
n pimeää, ettei hyvin laadukas puhelimeni kamera saanut niin hyvää kuvaa kun olisin toivonut. Mutta tosiaan liitin mekkoon vielä paksun nahkaisen vyön, jotta se istuisi ehkä hieman paremmin. Mekko sai hyvin paljon positiivista huomiota koko illan. Ja loppuillasta sitten sainkin nimeksi Punahilkka. Hieman miinuspuolta tulee kyllä mekon yläosasta joka inhottavasti valui alaspäin. Piti nostella sitä koko illan. Mutta onneksi oli toinen paita alla, niin vakavaa vahinkoa ei päässyt käymään.
Laitoin vielä hiuksiin mustan hiuskoristeen, johon liitin kolme kultaista kulkusta. Ne helisivät mukavasti joka kerta kun käänsin päätä. Onneksi kuitenkin tajusin olla heiluttelematta ihan tarkoituksella
päätä koko illan. Saattaisi olla niska hieman kipeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti