tiistai 1. joulukuuta 2009

Lahjoja

Joulukuu tuli aivan yllättäen ja joululahjat eivät ole vielä lähellekään valmiina. Ajattelin joskus syyskuussa että aloitan lahjojen hankkimisen ja tekemisen hyvissä ajoin ettei tule sitten ennen joulua kiire. Mutta miten kävikään. Kaikkea muuta on tullut tehtyä, muttei joululahjoja. Kyllä lahjojakin on tehty jo muutamia, mutta paljon PALJON on vielä tekemättä. Kuvia valmiista töistä laitan kyllä tietyistä syistä vasta joulun jälkeen. Eihän sitä tiedä vaikka joku lahjan saaja näkee sen etukäteen täältä.

Tässä on esimerkiksi yksi "välityö". Työ ei vielä ole aivan kokonaan valmis, mutta ajattelin laittaa hieman esikatseluksi tällaisen kuvan.


Näin yksi päivä yhdellä tytöllä kaupunki siluettisen hameen päällä ja heti aloin miettiä miten sen saisi neuleeseen toteutettua. Tässä tosiaan on toisen etukappaleen helma. Työstä tulee hieman pidempi tuubitoppi tyyppinen malli. Vetoketju on vielä kyllä hankkimatta, mutta onneksi on Eurokangas tuossa tien toisella puolella. Valmista kuvaa tulee lähi päivinä.

Ja lautantaina on tosiaan kauan odotetut Pikkujoulut Salossa. En jaksa odottaa, että pääsen kokeilemaan joulunpunaista pikkujoulumekkoani. Vähän kyllä jännittää onko se liian lämmin. Laitan siitä myös parempaa kuvaa kun tämä päivä koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti