perjantai 5. helmikuuta 2010

Kolmiohuivi

Ekan kerran koukku kädessä! Mitä ihmettä tän kanssa kuuluu tehdä?? Olen muutaman kerran aikaisemmin yrittänyt virkata jotain, mutta purkutuomion ne työt on aina saanut. Nyt päätin että sehän onnistuu!!!

Löysin hyvin selkeän ja havainnollistavan ohjeen Novita Syksy 2007 -lehdestä. Siinä neuvottiin vaihe kerrallaan tekemään salomoninsolmuja. Jopa minä tajusin sen oikein lopulta (aluksi tein monta solmua ihan päin .....). Alku oli tietenkin hieman hankalaa (kuten myös työstä huomaa), mutta nopeasti siihen löysi oikeat otteet.

Ja tosiaan lanka loppui taas jälleen kerran kesken, joten hapsuihin laitoin jokatoiseen eri lankaa. Se kyllä tuo oikein mukavan sävyn työhön, joten ei haittaa ollenkaan.

Lankana pääosin käytin Novita Hippy -lankaa. Sitä ei ole ollut vuosiin enää myynnissä ja itsekin sain vihdoinkin viimeisen kerän käytettyä loppuun. Toiset hapsut ovat Novita Wool -lankaa.

Olen ihan lievästi ylpeä siitä että sain vihdoinkin VIRKATTUA jotain. Ja koukun kanssa vielä. Aikaisemmin olen virkannut pelkästään ketjusilmukkaa ilman koukkua. Ihan pelkästään vaan käsin. Ja lopputuloskin on mielestäni oikein onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti