tiistai 2. helmikuuta 2010

"Vanhanajan" -Säärystimet


Ja uusi Novita tipahti taas postilaatikosta. Testasin itsehillintääni sillä, että laitoin lehden keittiön pöydälle ja tein ruokaa ennen kuin edes avasin sitä. Sillä välin kun ruoka hieman maustui, niin selasin lehden hyvin nopeasti läpi. Ja silmäni kiinnittyivät heti neuleeseen missä on seuraavaa kuviota. Aivan Ihana!!!
Ja tosiaan ohje siis on Novita Kevät 2010 -lehdestä. Ohjeessa neule tehdään Nalle -langasta, mutta minulla sattumoisin löytyi sopivat värit 7-veljestä -langasta, joten hieman vähensin silmukoita. Ja ohjeessa työ on villasukka ja mustat pienet kuviot jatkuvat ihan sukan kärkeen asti. Siitä en oikein tykännyt, joten lopetin mustat kuviot melkein heti kuvion jälkeen. Ja päätin että haluan säärystimet paljon mieluummin, kuin sukat.

Hieman oli kuvion kanssa ensimmäisessä säärystimessä ongelmia. Jotenkin onnistuin menemään sekaisin puikoissa ihan kuvion lopulla, mutta onneksi edes minä en sitä hyvin näe, niin ei hirveän moni muukaan. Säärystimet ovat ihan lämpimät ja sopivat harmaa-mustan mekkoni kanssa loistavasti. Kyllä harmaa vaan on mun talven väri. Tietenkin joitain väripilkkuja voisi aina välillä laittaa. Pinkkiä? Vihreää? Tms.. Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti