perjantai 29. tammikuuta 2010

Lahja Lapaset

Olen Äitiltä saanut jo jokin aika sitten Nalle Colori -lankaa ja parempi puoliskoni sanoi heti että haluaa siitä itselleen lapaset. Nyt kun hänen synttärit lähenevät kovaa vauhtia, niin päätin että nyt sen sitten teen. Mielestäni lanka on hyvin mielenkiintoisen väristä ja sitä oli mukava neuloa, kun ei tuijotellut vain yhden väristä lankaa.

Ohjeen tosiaan otin ihan suoraan Novitan Talvi 2008 -lehdestä. Siinä lapaset ovat tehty 7-veljestä -langasta kyllä, mutta huomasin että Nalle -lanka riitti oikein hyvin, vaikka onkin hieman ohkaisempaa. En muutellut tosiaan edes silmukka määriä.
Tein ihan ensimmäistä kertaa nyppyjä. Jotenkin olen ajatellut että ne kuulostavat jotenkin ylitsepääsemättömän hankalilta. Eikä edes ollut. Ehkä ensimmäinen nyppy ei näyttänyt ihan oikeaoppisesti tehdyltä, mutta muut olivat jo huomattavasti parempia.

Lapaset ovat ehkä ihan hieman liian ohkaiset tälle säälle, mutta eiköhän jo Maaliskuuhun mennessä ole ilmat hieman lämmenneet. (Toiveajattelua, ehkä??) Aikaa meni näiden tekemiseen noin kolmisen päivää. Eli taas hyvin nopea työ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti