maanantai 4. tammikuuta 2010

Satukynsikkäät


Elämään tarvitsee aina hieman satua. Löysin ohjeen Satukynsikkäisiin netistä jokin aika sitten. Nyt kun uudestaan taas muistin sen, niin etsin heti ensimmäisen langan mitä oli riittävästi lankakoristani ja aloin neuloa. Samettinauhan metsästyksessä meni hieman kauemmin, mutta muistin kyllä että jostain minulla sitä ylimääräistä pitäisi löytyä. Ja kävi vielä hyvä tuuri, että samettinauhan väri sopi hyvin langan värin kanssa. Jei.
Kynsikkäät on tehty 7-veljestä -langasta ja löysin ohjeen tosiaan täältä. Vähän kyllä muuntelin ohjetta oman pääni mukaan. Ensinnäkin aloitin työn tasona, eli ranteesta ylöspäin ja sovelsin ohjetta niin että sain sen kudottua "väärinpäin". Käytin peukalokiilaan ihan perus Novitan lapasen ohjetta. Hieman oli kyllä ongelmia että mihin peukalokiilaa aletaan neuloa, kun kuvion pitäisi tulla kämmenselän puolelle. Mielestäni onnistuin kyllä aika mainiosti. :)

Huomasin myös että soveltamani kynsikkäät olivat ehkä hieman pidemmät kuin ohjeessa, mutta ainakin lämmittävät pidemmältä. Eli no panic! Samettinauhan reikiä tuli yhteensä 5 kummallekin puolelle. Ensimmäisen kerran kynsikkäät olivatkin jo käytössä Uutena vuotena ilotulistusta katsellessa. Olivat kyllä hyvin, hyvin lämpimät. Mitä nyt ihan hieman sormet jäätyivät kun paheita piti suorittaa. *Hyi*. Mutta muuten tosi lämpimät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti