lauantai 2. tammikuuta 2010

Tervetuloa vuosi 2010!!!

Uusi ja parempi vuosi 2010. Vuosikymmen vaihtui hyvin kylmässä ja kirpeässä ilmassa. Meinasi kyllä varpaat lähes tippua pois kun oltiin Turun ilotulistusta katsomassa jokirannassa. Oli kyllä tosi mahtava ilotulitus. Harmi että itse unohdin tähtisädetikkuja ostaa, mutta onneksi tukka kimalteli lähes yhtä kirkkaasti

.Muita ilotulitteita en sitten nähnytkään, kun keskustassa koko Uusivuosi vietettiin ja mahdollisimman paljon sisätiloissa. Oli kyllä niiiin kylmä. Seura oli kyllä aivan loistavaa. Uudenvuoden kunniaksi meille tuli kyläilemään yksi parhaimmista kavereistani ja vanha työkaverini Somerolta.Oltiin ilmeisesti aika railakas Uusivuosi vietettykin kun tuntui että kaikkien laukkujen sisältö oli yöllä tyhjennetty keittiön pöydälle. Oli pakko ottaa muutama kuva, kun oli jotenkin niin huvittavan näköistä.

Ja tässä tosiaan lähes koko minun laukkuni sisältö. Ja huom. myös laukku löytyi keskeltä pöytää. Onneksi kaikki kuitenkin oli mukana tullut kotiin asti. Kyllä me kuitenkin oikein nätisti oltiin koko ilta. Kauttaaltaan oli oikein rauhallinen ja oikein loistava ilta hyvässä seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti