tiistai 15. joulukuuta 2009

Lasten joulupuu -keräys

Sunnuntaina kun olin Hansassa käymässä huomasin siellä ihanan joulukuusen. Sen viereisessä tolpassa oli juliste, missä oli tekstiä ja kun minulla ei titetenkään mihinkään kiire ollut, niin menin lukemaan. Kyseessä oli lasten joulupuu -keräys. Kuusessa oli kortteja, jotka voi laittaa pakettiin kiinni ja siihen merkataan, että tytölle vai pojalle ja minkä ikäiselle. Päätin että tänä vuonna vihdoinkin aion pienen paketin lähettää. Joten maanantaina heti aamulla etsin vanhoista Novita -lehdistä ohjeita pienille villasukille. Ohjeet löytyivät Novita 2008 kevät lehdestä. Päätin vielä tehdä pipon sukkien lisäksi koska en ole ikinä nähnyt söpömpää pipoa.

Sukat ja pipo ovat tarkoitettu n 70-80 cm kokoiselle tytölle tai pojalle. Laitan kuitenkin korttiin että tytölle, sillä jotkut voivat ajatella ettei väri sopisi pojalle. Lankana käytin Novita Wool -lankaa ja sitä meni yhteensä vähän yli 50 g.

Meni hetki ennen kuin muistin miten taas tupsu tehtiinkään. Mutta ihan hienosti se onnistui. Hieman ongelmia kuitenkin tuotti se että mistä kehitän tarpeeksi paksua pahvia tähän hätään. Aivan loistavana vaihtoehtona käytin konvehtirasian kannesta leikattuja ympyröitä. Toimi aivan yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu pahvinpalanen.

Ensi vuonna sitten olen hieman aikaisemmassa vaiheessa jo liikkeellä. Jos vaikka muutamankin paketin kerkeisin laittamaan. Tänä vuonna oli tosiaan aikaa 23.11. - 17.12.2009. Meinasin tänään pakettini viedä Hansan info -pisteeseen.
Tästä osoitteesta löytyy lisää infoa: http://www.operaatioruokakassi.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti