lauantai 19. joulukuuta 2009

Pantoja!

Olen kyllä kauhean villityksen saanut noista neulepannoista. Ne ovat nopeita tehdä ja niin lämpimiä tällaisilla pakkasilla. Ei kyllä pää pääse jäätymään ja hiuksetkin pysyvät hyvin. Myös muutama henkilö meidän liikkeessä on mieltynyt pantoihin. On niin palkitsevaa kun näkee, että joku käyttää itse tekemiäni töitä ihan vapaaehtoisesti päällä.


Ja tosiaan Bella Beauty Studiosta, Eerikinkatu 22 B, Turku, löytyy Neulepantoja myynnistä 10€/kpl. On toki mahdollista myös postitse pantoja saada. 
Ja eilen olin niin innoissani. Myin ihka ensimmäisen näistä asiakkaalle. Jee!!! Oli aivan pakko kailottaa siitä heti Äipällekin kun innostuin. Ja kiitoksia Äipälle rohkaisusta ja napeista. ;)
Ohje tosiaan löytyy Novitan 2009 syksy -lehdestä.
HUOM!!! Huomasin tänään (8.1.2010), että pannan ohje on ollut jo ainakin vuodesta 2006 nimellä Calorimetry. Ja ohje löytyy täältä. Ihan hieman vain hämmästelin tällaista löydöstä.

Ja tosiaan pannat lämmittävät oikein mukavasti sekä korvia, että otsaa. Olen aivan loistavasti sen kanssa pärjännyt myös näillä pakkasilla vaikka päälaki jääkin paljaaksi. Pantaa voi myös käyttää töissä ilman että tulee liian kuuma. Pannan voi hyvin laittaa joko kokonaan hiusten päälle (vähän hippi tyylisesti) tai hiusten alle takaa tai keskelle takahiuksia. Hyvin monikäyttöinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti