lauantai 8. maaliskuuta 2014

Korit ja sukat


Ensimmäinen...


Toinen...


Kolmas...


Neljäs...Tammikuussa osallistuin aivan ihaniin häihin Salon seudulla. (Kyllä. Minulla on kestänyt näin kauan tehdä postaus tästä.) Häitä vietettiin metsästysmajalla, mikä jo itsestään on tunnelmallinen paikka metsän keskellä, mutta kun koristelut sekä sisällä ja ulkona ovat kohdillaan on tunnelma täydellinen! Ulkona, muuten niin pimeässä paikassa oli jätkänkynttilöitä saapuessamme paikalle. Niistä riitti loistavasti valoa, että löysimme sisälle, missä odotti ihanat pöytäkoristukset, takan hehku ja loistava tunnelma. Kaiken kaikkiaan ihanat juhlat. Ja siis tästä pääsemme häälahjaan... Paniikissa mietin jo ennen joulua, että mikä olisi sopiva lahja köyhän opiskelijan antaa. Päädyin sitten virkkaamaan neljä pienehköä koria, mitkä mahtuivat sopivasti sisäkkäin. Nämä korit tein luonnollisesti valkoisesta trikookuteesta, sillä tiesin että hääparin kotoa löytyy myös valkoista. Suurimman koreista koristin vielä "Handmade" puukyltillä, mikäli siis kyseinen asia ei jollekin tulisi selväksi korien vänkyryydestä. (Ja varmasti on oikea sana!) Onneksi korit saivat hyvän vastaanoton ja olen jopa niitä käytössäkin jo nähnyt. Ihan onnistunut valinta siis.

Malli: Poiju (oma)
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: nro. 4
Menekki: hieman vajaa 200g

Samaisissa häissä vietettiin sitten toisen puolisoista syntymäpäiviä. Enkä taaskaan keksinyt mitään lahjaa! Päädyin sitten näpertämään pienen lahjakortin, että synttärisankari saisi ihan itse päättää muutamasta vaihtoehdosta mitä haluaa. Ja kaikkien "järkytykseksi" hän valitsi neonkeltaiset, polveen asti ylettyvät sukat! Mikä väri!?! Tietenkin tähänkin liittyy siis tarina...
Eli. Tein viime syksynä samaiselle henkilölle lahjaksi neonkeltaisen pipon. Tämän oli tarkoitus olla vitsi, sillä henkilö käyttää töissä neonkeltaisia työvaatteita, niin ajattelin, että miksei tyyppi voisi olla täysin neonkeltainen. HaHa! Seuraavaksi mitä kuulin, oli että hän oli sitten pipon ansiosta saanut jo uuden nimenkin työpaikalla: Poiju! Siis pipo on oikeasti nähnyt päivänvaloa!?! Ok.. No nyt on sitten täysin neonkeltaista työmaalla, varpaista päähän asti, eli TäysPoiju on liikenteessä.

Ihanaa kevään alkua kaikille! Tänään on jo niin lupaavasti se aurinkokin jo paistanut. :D

2 kommenttia: