torstai 27. helmikuuta 2014

Vk 8 & 9

Lomaviikko oli ja meni... hujauksessa. Lomailin koko viikon Isäni luona Salossa ja kotiin palasin vasta myöhään sunnuntaina illalla. Tämän vuoksi yhdistän viime viikon ja kuluvan viikon postaukseen yhteen. Mallit: Garn Studio
Lanka: Novita Wool harmaa ja luonnonvalkoinen
Puikot: nro. 3
Tossuihin virkkuukoukku nro. 3

Nämä ihanan pienet tossut ja pipo olivat lahja hyvän ystäväni pian syntyvälle vauvalle. Pipon ohje on hyvin oivallettu ja tekeminen sujui helposti. Näitä tulen varmasti tekemään jatkossa vielä lisää. Tossut olivat myös todella mukavat tehdä ja hillityillä sävyillä, niistä sai jopa hieman "juhlavan" oloiset.
Kun en kotona viime viikkoa ollut, eikä siis lahjapaperia ja narua ollut saatavilla päätin tehdä pienen rasian kierrätysmateriaalista paketiksi. Helppoa ja edullista.
Tämän rasian taittelin samalla ohjeella, mutta nätimmästä paperista kutsuja varten. Tämä rasia täytettiin vieraitten arvauksilla vauvan syntymäajasta, pituudesta ja painosta, niin tuore äiti voi sitten rasiasta ne kaivaa ja katsoa kenen arvaus oli lähimpänä.Ja tässä aivan ihana kakku vauvakutsuille. Kakun on tehnyt hyvä ystäväni ja veljeni vaimo Kakkukartanosta. Ainoa toiveeni kakussa oli tämä muoto, minkä tekijä itse ehdotti. Kakku oli kyllä kutsuilla oikea hitti, sillä makean kuoren sisältä paljastuikin ihanan raikas täyte. 

Oikein mukavaa kuluvaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti