torstai 3. huhtikuuta 2014

Uusi ilme keittiöön

 

Inspiraatio on keittiön osalta ollut hukassa jo pitkän aikaa. Lattiamaton virkkasin alkuvuodesta Molla Milssin Virkkuri -kirjasta. Siitä paremmin tietoa omassa postauksessa. Verhojen kanssa olen tapellut jo muutosta asti, eikä pöydälläkään ole ollut mitään pöytäliina tai muutakaan koristeena. Kävin Ikeassa muutama viikko sitten ja löysin aivan ihanan raitakankaan, mikä sopisi täydellisesti virkatun maton kanssa. Ja vain 5,99 € / metri. Päätin kuitenkin että kaksi metriä saa luvan riittää ja riittihän se ja jäi vielä vähän ylimääräistäkin.

Jouduin yhden sauman verhon keskelle laittamaan, jotta sain siitä tarpeeksi pitkän. Loppu kankasta päätin tehdä pöydälle piristystä, eli neljä pöytätablettia. Niihin käytin ensimmäistä kertaa liimaharsoa reunoihin, jotta sain niistä siistit. Reusoissa ei ole siis muuta kuin saumurihuolittelu ja taitos liimaharson kanssa. Tableteista tuli sopivan tukevat ja oikean kokoiset juuri minun pöydälleni.

Nyt kun keittiö on saanut uuden päivitetyn ilmeen, pitäisi muuhunkin asuntoon jotain uutta keksiä. Pikkuhiljaa siis ilmettä uusiksi!

-Sanni-

2 kommenttia: