sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Teknisiä ongelmia

Joulupukin apulaisena olo alkaa pikkuhiljaa rauhoittumaan. Töitä on valmistunut hyvää vauhtia ja enää on jäljellä muutama pienempi työ. Odotan jo innolla että pääsee jouluksi rauhoittumaan ja syömään mahan täyteen.

Olen nyt viimeaikoina jotenkin keskittynyt muiden käsityöalojen opiskeluun ja kokeiluun. Viimeisimmät ovat olleet Blingin korupiikkikurssi ja Vimman kynttiläpaja. Ja molemmat näistä olivat todella mukavia ja hauskoja iltoja. Koruja ainakin alan ensivuonna hieman enemmän tekemään, kunhan saan vielä hieman harjoitusta. Kynttilät ovatkin sitten hieman hankalampi kotioloissa valmistaa. Voisi kokeilla vaikka jotain geelikynttilöitä tms., mutta se ei ole nyt ajankohtaista.
Askartelumassasta olen myös tällä hetkellä erittäin kiinnostunut. Meinasin sitä myös ensi vuoden puolella kokeilla. Täytyy vaan rohkeasti lähteä kokeilemaan.

Mutta se siitä satuilusta ja ensi vuoden suunnittelusta. Tällä hetkellä minulla on hieman teknisiä ongelmia kuvien kanssa. Olen niitä nyt jopa ottanutkin muutamia ja tarkoituksenani oli tänään niitä tänne myös jakaa. Mutta... Tietokone ei ole minun kanssa tästä samaa mieltä. Se on kumma juttu kun omistaa KAKSI tietokonetta, ja niistä toisen näyttö on pimeänä ja toisen emolevyssä on jotain ongelmia, ettei se suostu näyttämään mitään kuvia. Tänään nyt tein päätöksen että uusi tietokone ON hankittava! Toivottavasti jopa ennen vuoden vaihdetta.
Eli.. Kuvia ei tässä blogissa tulla näkemään ehkä enää tämän vuoden puolella. Jos sitten ensi vuonna olisi parempi onni.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012!

-Sanni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti