perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kaura - OatIhanan simppeli ja suhteellisen kevyt kevät kauluri. Lanka on mukava kutoa, etikä se kutita ollenkaan. Olen kyllä edelleen aivan ihastunut Red Heartin -lankoihin. Kaikkia mitä olen tähän mennessä kokeillut, ovat olleet loistavia. Toivosinin vain että näitä lankoja saisi Suomesta vähän paremmin. Tai en ainakaan itse ole vielä niitä oikein mistään kunnolla löytänyt. Anttilasta olen nämä kokeulueräni aina ostanut, eikä siellä ole ikinä kerralla kuin yhtä lankaa ja ilmeisesti aika pieni erä, kun se loppuu aina hyvin nopeasti. Jos joku mahdollisesti tietää paremmin mistä täältä (mieluiten Turusta) saisi tämän merkkistä lankaa niin mielelläni ottaisin vihjeitä vastaan.


Malli: oma

Lanka: Red Heart ltd. Eco-Cottton Blend
Puikot: n. 2 1/2

Ohje:

Luo 220 s ja neulo ohjeen mukaan:
1. krs.: Neulo kaikki s:t oikein.
2. krs.: Neulo *1o, 1n* joustineuletta.
3. krs.: Neulo kaikki s:t oikein.
4. krs.: Neulo *1o, 1n* joustineuletta.

Vuorottele näitä kahta kierrosta koko työn ajan. Kun sinulla on noin 1,5m toisesta lankakerästä, tai kun työn korkeus on yht. 19 cm, päätä silmukat kerralla.

Viimeistely:

Päättele langat. Tee molemmille puolille työtä yhteensä 37 hapsua. Voit tehdä hapsut niin isoiksi ja pitkiksi kuin itse haluat. Itse tein 5 langan ryppäänä n. 13 cm hapsuja (langat ovat ennen taitosta n. 26 cm pitkiä ja rypäs on taitettuna tietenkin 10 langanpätkää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti