maanantai 25. huhtikuuta 2011

Black ShimmerTämä projekti on ollut tekeillä jo viime vuoden puolelta. Tarkoituksenani oli tehdä Uudenvuoden pippalointiin itselleni kiva kimalteleva hilepaita mutta joulukiireessä paita jäi tekemättä. Ja nyt kun sain sen vihdoinkin valmiiksi, niin se on liian lämmin näillä ilmoilla. Ehkä sitten syksyllä taas kun ilmat viilenevät, niin paita pääsee näytille. Mutta nyt nautitaan kesästä!
Alareuna ja hihat ovat kokonaan 2o, 2n joustinneuletta muutamilla kavennuksilla ja yläreuna on neliapila pitsineuletta. Kaula-aukon reunat ja kaulus on helmineuletta, jotta sain niistä tarpeeksi jämäkät. Mielestäni neule onnistui erittäin hyvin, lukuunottamatta kaula-aukkoa ja kaulusta. Ne eivät jotenkin vaan istu kivasti, mutta onneksi virheistä oppii. Ensi kerralla ne menevät sitten paremmin. Rose Mohairia kun on vähän hankala purkaa.Malli: Black Shimmer (oma)
Lanka: Novita Rose Mohair Lux (5kerää)
Puikot: 2 1/2
Erittäin aurinkoista ja lämmintä (alku) kesää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei tämä on tosi kiva malli! Tykkään kun toi alaosa on joustinneuletta, niin se istuu tosi hyvin. Voisin jopa itse kokeilla, tosin mulla ei ole mitään muistikuvaa miten noita reikiä tehtiin... Mut eiköhän se selviä ;)

    VastaaPoista
  2. Mä voin laittaa sulle tästä (jonkinnäköisen) ohjeen, heti kun oon sen kirjottanut vielä uudelleen. :)
    Ja toi kuvio on "neliapila", niin voin senkin ihan pelkästään sulle laittaa s.postiin tms. :)

    VastaaPoista