keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Flowers in Autumn

Päätin taas tilata lankoja kätevästi netistä ja tällä kertaa tein hieman hintavertailua kahden sivun välillä. Viime kerralla tilasin suoraan www.novita.fi :stä, mutta nyt huomasin että mm. Lankatalo Tapion kaupasta saa joitakin lankoja hyvin edullisesti.

Hieman jännitti tilata ensimmäistä kertaa uudesta paikasta ja kun vielä lasku piti maksaa ennen toimitusta. Ajattelin jossain vaiheessa, että siinä meni sitten ne rahat. Mutta väärässä olin. Maksoin laskun viime viikolla ja tänään tuli jo postista ilmoitus toimituksesta. Erittäin loistavasti toimi nettikauppa ja toimitus tuli hyvin nopeasti. Suosittelen hyvin lämpimästi kaikille, jotka harkitsevat nettitilauksia.


Tänään kävin myös kääntymässä Anttilassa ja löysin sieltä vielä niitä lankoja mitä käytin Violettiin Merimiesjakkuun. Elikkä siis langan merkki on: Damla ja oli tosiaan mukavan pehmeää neulottavaa. Eikä kutita ollenkaan. Ainakin anttilassa kyseinen lanka on melko edullista.

Ja sitten uusia neuleita:
Samantyyppisen huivin bongasin jokin aika sitten kaupungilla kävellessäni ja ihastuin välittömästi ideaan isosta hartiahuivista tai muhkeasta kaulahuivista. Neule on kokonaan neulottu ainaoikealla ja siihen tulee jokatoinen kierros neljä lisäystä. Lankana käytin muistaakseni Sportivo -merkkistä lankaa. Loppujen lopuksi työ oli hyvin yksinkertainen, mutta hieman turhauttavaa neuloa samalla kierroksella melkein 400 silmukkaa.

Pieneksi lisäksi tein huiviin pienen kukkasen alareunaan. Se piristää huivia mukavasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti