tiistai 26. elokuuta 2014

Handmade By Micas & Alman Puoti

Kesällä tein harjoittelua yhteensä 9 viikkoa. Näistä kuusi viikkoa olin Helsingissä Handmade By Micas -yrityksessä, mikä on Marika Salomaa-Kivelän pitämä pieni neuleyritys. Jakson aikana opin todella paljon yrittäjyydestä, neuleista, tekniikoista ja kaikesta niiden väliltä.

BE IT - FASHION SHOW 
HANDMADE BY MICAS / TYTTI LINDSTRÖM      
NÄYTÖKSESSÄ ESITELLÄÄN HANDMADE BY MICASIN SYKSY/TALVI 2014 -MALLISTOA, JOKA SISÄLTÄÄ INNOVATIIVISIA JA URBAANEJA KÄSINVALMISTETTUJA NEULEITA. UUDEN MALLISTON VALMISTAMISESSA ON KÄYTETTY PERINTEISIÄ NEULETEKNIIKOITA JA MATERIAALEJA, MUTTA LOPPUTULOKSENA ON SYNTYNYT UUSIA MUOTOJA JA VALLOITTAVAN MONIKÄYTTÖISIÄ NEULEITA. UUDET MATERIAALIT OVAT ALPAKKA- JA BAMBULANKAA. NÄYTÖKSESSÄ NÄHDÄÄN MYÖS KORUMUOTOILIJA TYTTI LINDSTRÖMIN NÄYTTÄVIÄ UNIIKKITÖITÄ SEKÄ PIENSARJASSA VALMISTETTUJA, HOPEALANGASTA PERINTEISELLÄ VIRKKAUSTEKNIIKALLA TEHTYJÄ HERKKIÄ KORUJA.

HANDMADE BY MICASIN MARIKA SALOMAA-KIVELÄ JA TYTTI LINDSTRÖM OVAT YHDISTÄNEET VOIMANSA YHDEKSÄN NAISNÄYTTELIJÄN KANSSA TÄHÄN PERINTEISESTÄ MUOTINÄYTÖKSESTÄ POIKKEAVAAN ESITYKSEEN, JOKA KOMMENTOI TÄMÄN PÄIVÄN VÄÄRISTYNYTTÄ KAUNEUSIHANNETTA. 

HALUAMME NÄYTTÄÄ NAISEN SELLAISENA KUIN HÄN OIKEASTI ON, EMMEKÄ LÄHTEÄ MUKAAN TOISTAMAAN VÄÄRISTYNYTTÄ FANTASIAKUVAA NAISESTA, JOTA EI VOI OLLA OLEMASSA ILMAN LEIKKAUSTA TAI PELKISTÄ VANUPALLOISTA KOOSTUVAA DIEETTIÄ. OLEMME KYLLÄSTYNEITÄ SIIHEN, ETTÄ NAISEN VARTALO NÄHDÄÄN OBJEKTINA, JOKA MUUTTUU MUOTI-/VIIHDEMAAILMAN TOIVOMUKSESTA. MUOTI ON VALTAA JA NYT MEIDÄN ON AIKA KANTAA VASTUUMME. HALUAMME NÄYTTÄÄ, ETTÄ SE AINOA HYVÄKSYTTY KAUNEUSIHANNE MUOTIMAIILMASSA EI OLE OK MEIDÄN MIELESTÄ.

HALUAMME KUNNIOITUSTA! HALUAMME NÄKYÄ! HALUAMME JUHLISTAA NAISVARTALOA SELLAISENA KUIN NE OIKEASTI OVAT. ADIOS, BARBIE - SE ON MEIDÄN VUOROMME NYT.

MALLIT/NÄYTTELIJÄT:
ALEXANDRA GUSTAFSSON, STELLA LAINE, MALIN KIVELÄ, DANIELA FOGELHOLM, SOFIA TÖRNQVIST, SOPHIA HEIKKILÄ, ANDREA BJÖRKMAN JA ANTONIA HENN.  


Marika Salomaa-Kivelä on myös mukana osuuskunnassa, millä on liike Helsingin Kaisaniemessä. Madeby Helsingin liike sijaitsee Bockin talossa, torikorttelissa.
Viimeiset kolme viikkoa olin harejoittelussa Alman Puodissa, Salossa. Olen aikaisemminkin ollut harjoittelussa samassa liikkeessä ja sinne on aina mukava palata. Liikkeen tunnelma on ihana ja lankojen paljous sokaisee.


Takana siis aivan ihana ja työntäyteinen kesä. Opin todella paljon molemmissa harjoittelupaikoissa. Kesä meni aivan hujauksessa!

Nyt on syyslukukausi taas alkanut ja alkaa paineet nousemaan. Jouluna pitäisi meinaan paperit saada ja sitä ennen on vielä paaaljon tekemistä. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saan kaiken valmiiksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti