torstai 17. heinäkuuta 2014

Vk ???????????? 29

Nyt täytyy myöntää, että olen ihan sekaisin viikoista. Tässä on jo tovi mennyt, kun viimeksi mitään postasin, mutta en ajatellut että siitä ihan näin kauan on. Niin se aika vaan menee, kun on hauskaa!

Nyt on ensimmäinen kesän työharjoittelusta ohi ja hurian nopeasti se kuusi viikkoa menikin.. Hieman on kieltämättä kyllä haikeat fiilikset, sillä harjoitteluaika oli aivan ihana! Opin todella paljon uusia asioita mm. neuleista, neulomisesta, virkkauksesta, yrittäjyydestä, osuuskunnasta, liikkeen ylläpidosta yms. kaikesta. Ja olen myös Helsinkiin kaupunkina tutustunut aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. En tosin ole mitään nähtävyyksiä kauheasti kierrellyt, mutta nyt tuntuu että osaan täällä jo suunnistaa paikasta toiseen aivan eri tavalla. Seuraavalla kerralla tänne tultaessa ei ole enää niin pihalla asioista. Ja varmasti tulen käymään Helsingissä tästä lähtien useammin.

Huomenna sitten suuntana taas Salo ja maanantaina alkaa toinen osa kesän työharjoittelusta. Tämä harjoittelu kestää kolme viikkoa. Olen tässä paikassa jo ollutkin neljä viikkoa harjoittelussa viime syksynä, mutta paikka oli niin kiva että päätin vielä kolmeksi viikoksi jatkaa harjoittelua siellä. Onneksi ottivat minut uudelleen vastaan.

Ensi viikolla lupaan!!! Tehdä vihdoinkin päivityksen tästä Helsingin harjoittelusta ja sitten viimeistään seuraavan harjoittelujakson päätyttyä Salon harjoittelusta. Toivottavasti pystyn pitämään lupaukseni ja saan aikaiseksi tehdä edes nämä päivitykset!!Tässä nyt pientä fiilistelyä jo Helsingin harjoittelusta etukäteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti