torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukuun Postia!

Salaisuudet paljastuu... 
                    Vai paljastuuko?
Taas kerran aivan ihna paketti Snyltäni. Kaksi kerää *Bling bling* lankaa, ihana Maluka -huivin ohje, kynttilöitä, joulukarkkeja (kuvassa vain kaksi, koska yksi katosi mystisesti heti kun paketti oli auki), piparkakkuja, pirteä suklaatikkari, ihana 2014 -vuoden seinäkalenteri ja mysteerirasia.

Lankaa tutkisin heti ja huomasin että siitähän voisin tehdä juurikin Maluka -huivin. Langan pitäisi riittää siihen mainiosti. Mahtoikohan Snyni tätä nimenomaan tarkoittaakin?
Kalenteri tulee todellakin tarpeeseen, sillä en ole vielä kerennyt sellaista itselleni ostaa. Kävipä tuuri. :)

Sitten vielä tämä mysteerirasia...
Kortissa luki, että saisin sen avata vasta aattona. Sisällä olisi pieni joululahja minulle, sekä vihdoinkin Snyni kertoisi ketä hän on. Eli siis... Tälläkään kertaa en saanut salaisuutta selville. Täytyy odottaa kärsviällisesti aattoon asti. 

Jälleen kerran ihana paketti Snyltäni! Kiitos!

Ihanaa Joulunaikaa kaikille! <3 font="">

5 kommenttia:

 1. Voinkin huokaista helpotuksesta, kun paketti on perillä. =) Se meinaan oli muutaman päivän ties missä... pelotti jo joko posti sen on hukannut.
  Kyllä se tuo lanka sai minut laittamaan sinulle huivi ohjeen. =) Ja olipas hyvä, että juuri tuo kalenteri päätti huutaa hyllystä sinun nimeäsi minulle. ;D
  Jännittävää jouluodotusta sinulle!

  t: snysi

  VastaaPoista
 2. Ajatuksella koottu paketti. Ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihan on pakko vielä kysyä... kun tässä tuli mieleen että mun tekis mieli haastaa sua, niin onko sulla kuinka tiukka aikataulu tammikuusta lähtien? =)
  Tuli mieleen semmonen yhtäaikaa alotettu isompi työ... laittasin ohjeen sulle mut langat pitäs sun itte hankkia. Kiinnostasko? ;D

  VastaaPoista