maanantai 18. marraskuuta 2013

Marraskuun Postia!Ihana Snyni muisti minua jälleen. Tällä kertaa kyseessä on Marraskuun paketti. Paketista paljastui vaikka mitä!! Eli kaksi Regian lankakerää (ihana väri!), Nalle Taika -lankakerä, KnitPro lyhyet sukkapuikot, nenäliinoja, Jedille herkkuja, ihana iso tikkari, kuusi Roosanauha tuikkua, sekä aivan ihana "I Heart My Socks" sukkaohje. Todellakin erittäin kattava ja ihana paketti syksyyn. Aivan ja melkein unohdin, paketissa oli vielä Liptonin Green tea - Strawberry Cupcake teetä! Aivan ihanan kuuloista. Ja vihreä tee onkin suosikkini, joten tätä tulen heti tänään kokeilemaan. Ja vielä Snylleni:
Kiitoksia E-kortista, oli aivan ihana. Kerkesin kuitenkin hakemaan paketin vasta tänään, kun viikonloppu oli todella täysi! Pahoitteluni. :)
Joulun minulle tekee yhdessä perheen kanssa oleminen, piparkakut ja glögi. En kauheasti kotiani koristele joulua varten, mutta jotain pientä saatan aina kuitenkin keksiä.
Lankalaaduista en osaa muuta sanoa, kuin että jokin paljettinen, tai muuten bling bling -lanka voisi olla mielenkiintoinen. Kuuluuhan jouluun kuitenkin myös glamouria, niin miksi ei neuleissakin sitä voisi olla. :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla kunnolla. Kokeilin just messuilla noita neliöitä, niin vaikutti todella hyviltä. :D

   Poista
 2. Hienoa, että tykkäsit. Tuo sukka ohje on minustakin älyttömän kaunis. =)
  Oliko tee hyvää?
  Yhdyn Samulin kommenttiin, KnitProt on parhaita, ja ihastuin kovasti näihin kantikkaisiin itse. Hmm... katsotaan keksinkö jotain kivaa blingia sinulle.

  Terveisin Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee oli loistavaa. Nyt kelpaa iltasin herkutella iltateen muodossa. :)

   Poista