perjantai 11. lokakuuta 2013

Lokakuun Postia!

Kävin liikkeelle lähdettyäni tänään aamulla ensimmäisenä pikaisesti postissa, sillä siellä odotti minun lokakuun Sny -pakettini. Pääsin töihin hieman ajoissa, joten en malttanut enää odottaa, vaan avasin paketin heti. Tohkeissani kun olin, niin tietenkin unohdin tyystin kuvan ottaa taikapallostani, mutta sisällöstä kuitenkin nappasin heti kotiin päästyäni kuvia.
Tässä koko kattava taikapallon sisältö. Täytyy myöntää, että lankaa riitti, joten ehkä myös työajan alettua saatoin muutaman minuutin vielä lankaa keriä. :)Paketista löytyi herkkuja sekä minulle, että Jedi koiralleni. Molemmat ovat erittäin tyytyväisiä.
Huikeat neljä kerää Maija -lankaa, mistä yksi on Snyni itse värjäämä. Langassa on ihania värivivahteita. Ja vaikka Snyni kehottikin kesken kerimisen, aloittaa vyyhdittäminen, niin tietenkään töissäni ei ole oikeita välineitä tähän hommaan. :)Todella Cool Kool-Aid värjäyssetti hanskoineen kaikkineen. En tosiaan ole ikinä ennen lankaa värjännyt, niin tämä tulee aivan uutena kokemuksena. Koitan tähän syksyyn kyllä ehdottomasti johonkin kohtaan keretä kokeilemaan tätä settiä!Kupla - lapasten ohje, ja ohjeen perusteella neulotut ihanan väriset villasukat. Nämäkin langat Snyni on näppärästi itse värjännyt. Ihanan raikkaat värit onkin tullut.Ja vielä aivan ihania silmukkamerkkejä! Nämäkin ovat ihanan Snyni itse valmistamia, tietty lastensa avustuksella. :)

Kiitoksia aivan ihanasta paketista! Kyllä piristi todella päivää! <3 div="">


Ja tässä vielä ihana kortti, mikä tipahti postilaatikkoon välimuistamisena Snyltäni. Ihanaa saada ihan oikeeta postia! :D

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että onnistuin piristämään päivää. ;D
  Ja nyt tunnen onnistuneeni, kun johonkin uuteen pääsin sinut tutustuttamaan. Mietin jo mitä kivaa keksin ensikuun pakettiin, yritän siihenkin keksiä jotain uutta kivaa. Ja ei tuo värjääminen erityisen paljon aikaa vaadi, joku vapaa ilta vain rohkeasti kokeilemaan. =)

  Ja saa esittää toivettakin, jos jotain mieleen tulee... takuuta en siihen anna mutta pistän korvan taakse ainakin. =)

  Terveisin: Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehdottomasti oli loistava paketti. Ja enköhän ehdi värjäilyjä kokeilemaan lähiaikoina, niin on sekin sitten kokeiltu. :D

   Poista
 2. vau mikä paketti. Ihanat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanat kyllä. Ja paketti on huikea. Olen aivan innoissani aina uusista jutuista. :D

   Poista
 3. Mun pitää niin ilmoittautua tohon mukaan ensi kerralla! Muistuta sitten kun taas haetaan uusia tyyppejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jatkuu taas keväällä. :) Mä yritän itse myös muistaa ja samalla muistuttaa sua kans. :D

   Poista