torstai 12. syyskuuta 2013

Syyskuun postia

Sny Syksy 2013 -kierros on lähtenyt osaltani erittäin loistavasti käyntiin. Ja tänään hain ensimmäisen pakettini malttamattomana postista. Enkä millään pystynyt odottamaan kotiin asti paketin avausta, vaan oli ihan pakko kurkistaa sisälle jo työpaikalla. :)


Paketista löytyi:
Mukava kirje Snyltäni, Viking Balder -lankakerä (100% villaa ja aivan ihanan pehmeää!), neljä eriväristä kerää Florida Four Seasons puuvillalankaa (aivan ihanat syksyiset sävyt), iso kynttilä ja herkkusuulle karamelleja. Eli.. Aivan ihana paketti! Kiitos Paljon SNY!


Ja tässä vielä postikortti Snyltäni, mikä tipahti postilaatikkoon jokin aika sitten. Odotan innolla syksyn seikkailua Sny kierroksella. :)

P.S. Ja tämä on vastaukseni Snylleni:

Paketti on aivan ihana ja todella toi syksyn väriloistoa elämään. :) Kiitoksia siitä.
Olen aina valmis kokeilemaan uusia asioita ja olenkin tämän alku syksyn aikana jo avartanut neulemaailmaani ryminällä. Olen myös ymmärtänyt villan ihanuuden ja testannut mm. alpakka-, merinovilla- ja ekovilla lankalaatuja jonkinverran. Erityisesti pehmoinen merinovilla ja lämpöinen alpakka ovat jääneet pysyvästi lankavalikoimiini. Neuletarvikkeista uusin tuttavuuteni on silmukkamerkit, enkä ymmärrä, miten olen aikaisemmin ilman niitä pärjännyt.
Jedi-poika syö mitä vain ja niin paljon kun sitä ikinä annetaan. Eli ei ole mitään allergioita. :)
Toivottavasti vastasin kattavasti kaikkiin kysymyksiisi ja Sinulle myös ihanaa syyskuun jatkoa!
-Sanni-


3 kommenttia:

 1. Vielä lisäys Snylleni.. :)
  Ohjeita otan mielelläni vastaan.

  VastaaPoista
 2. Helpottipas kuulla, että oli mieluisa. =) Ja vahvistit juuri sopivasti taikapallon sisällön, kaikki kyllä melkein hankittuna jo, että olisin joutunut miettimään uudestaan jos olisi tuntunut, ettei tule mieluisaa vastaustesi perusteella. ;D
  Ja ihana kuulla, että olet löytänyt uusia juttuja tässä syksyn aikana, toivottavasti minä onnistun tuomaan uusia ja mieluisia lisää.

  Terkuin Snysi

  VastaaPoista