keskiviikko 14. elokuuta 2013

Knalli

Kesä alkaa pikkuhiljaa siitymään syksyn tieltä, ja minulla vain energiataso kasvaa entisestään. Ylilämmin ilma alkaa hellittää ja pian voi laittaa taas ihania kerroksia päälle. Syksy on minua varten. Toivottavasti tämä energiataso siirtyy myös mm. blogin päivittämiseen, sillä töitä on valmiina rutkasti ja lisää tulee kokoajan. Kuvia vain pitäisi saada otettua. Pieni miinus valon lähtemisessä on juurikin kuvaus. Kaikki kuvat kun haluaisin ottaa ulkona paremman valon takia. Seuraavat kuvat ovat otettu (kuten kuvista huomaa) sisätiloissa, mutta mielestäni valaistus riitti ihan ok hyvin.


Punanen Knallihattu on tehty nro. 5 koukulla, Novitan Mambo -langasta. Ihana syksyn väri!
Malli: Knalli (oma, idean löysin kyllä täältä, mutta ohjeen sovelsin itse)
Koukku: 5 ja 6
Lanka: Novita Mambo ja Novita Jenga


Musta-valkoinen Knallihattu on virkattu nro. 6 koukulla Novitan Jenga -langasta. Tämä paksumpi lanka sopi tähän hattuun ehkä hieman paremmin, kuin ohuempi Mambo. Mutta molemmista tuli kuitenkin erittäin käyttökelpoiset.
Kuten alimmasta kuvasta huomaa, kuvat otin tällä(kin) kertaa itse ja hieman hankaluuksiahan siitä seurasi. Monta kuvaa oli juurikin tällaisia, mutta onneksi muutamasta kuvasta sai ideasta jopa selvää.

Ihanaa syksyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti