maanantai 1. lokakuuta 2012

Pipo ja sen Napit!
Malli: Klementiina (oma)
Lanka: 100% akryylia
Puikot: nro.6
Ja pari random nappia

Tämä syksyinen pipo on odottanut nappejaan jo muutaman kuukauden. Nyt viime viikolla sain vihdoinkin itsestäni sen irti että laitoin pipolle sen ansaitsemat napit ja pipon heti käyttöön. Malli on hyvin yksinkertainen ja "suunnittelin" sen sitä mukaa kun tein sitä. Aluksi tasona ainaoikeinneuletta taitoksen verran ja sitten loppu 3o, 3n -joustinneuletta. Ja kavennukse loppuun.
Langasta en valitettavasti enää muista kuin että se oli 100% akryylia ja tosiaan melko paksua. Pipo on myös paksun langan vuoksi erittäin paksu, että se soveltuu parhaiten erittäin kylmille ilmoille, mutta kyllä olen sitä nyt jo muutaman kerran ulkoiluttanut siitä huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Törkysen hyvän värinen se kyllä on :) Mä olen taas tekemässä ihan päin vastaista, tosi tosi pienillä puikoilla. Saa nähdä mahtuuko pipo edes päähän kun saan sen valmiiksi :)

    VastaaPoista
  2. Otokset ei kyllä ollut niitä parhaimpia, kun aina puuttus piposta joku osa. Mut eiköhän siitä selvää saa. Mäkin oon ihan hullaantunut tähän keltaiseen. Ja sitä lötyy nyt jo muutama kerä. Pitäisi vaan saada jotain valmista.
    Ja hei! Ihan varmasti tulee juuri sopiva pipa sullakin. ;)

    VastaaPoista