maanantai 28. toukokuuta 2012

Postia!
Kesä on jo pitkällä ja Sny -kierros on minun osaltani tullut päätökseen. On ollut oikein mielenkiintoista tutustua Sny maailmaan ensimmäistä kertaa. Kokemus on ollut erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä. Kiitoksia erittäin paljon Sny:lleni EevaK:lle! Kierros on ollut ihana ja paketit vieläkin ihanampia!

Yllä kuva viimeisestä paketista, sekä erikseen kirjeessä tullut yksi nappi. Paketissa oli Novita Minikerä, kaksi kerää Hot Socks -lankaa (aivan ihanan väristä!!!), metalli rasia kuvan perusteella napeille, sormikaspuikot (niin ainakin itse ymmärsin, kun ovat niin lyhyet), hyvän tuulen teetä sekä Tupajumi avaimenperä. Aivan ihanan värinen paketti ja jälleen kerran ihanan runsas. Erityisesti olen mielissäni pienestä metallirasiasta. Se tulee varmasti samantien käyttöön. Kiitoksia ihanalle EevaK:lle!

Ja kiitoksia kaikille Sny kevät 2012 -kierroksessa mukana olleille!

10 kommenttia:

 1. Toi kuulostaa niin kivalta toi koko juttu.. Miten siihen pääsee mukaan? Sais ehkä inspiraatiota taas tehdä jotain muutakin kuin hanskoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä todennäköisesti tulee taas syksyn sny kierros piakkoin kesän jälkeen. Tämän kierroksen blogi löytyy osoitteesta www.snykevat2012.blogspot.com, niin sieltä saattaa löytyä tietoa syksyn kierroksesta. :) Mä voin myös tarkkailla tilannetta ja ilmoittaa siitä sulle jos sattumoisin huomaan kierroksen ilmoittautumisen alkaneen.
   Ja oon itse ainakin paljon inspiraatiota tästä kierroksesta saanut. :)

   Poista
 2. Kiva oli kerätä paketteja, kun minäkin olin ensikertalainen. Mukava kuulla että sukkalankakin oli mieleistä, vaikka onkin aika ohutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teit tästä kyllä erittäin mukavan kierroksen minulle ja paketit olivat todella ihania! Kiitoksia vielä paljon ja mukavaa kesän jatkoa. :)

   Poista
 3. Aivan mahtavan paketin sait =D
  Ihania pikkuisia ilahduttavia asioita.
  Minä myös ensikertalaisena mukana ja syksyllä taas mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itse myös juuri näistä pienistä jutuista. Jotenkin tuntuu että paketti on jotenkin paljon isompi tällä tavalla. :)
   Ja itse myös harkitsen kyllä syksyn kierrokselle ilmoittautumista. :)
   Ihanaa kesän jatkoa ja juhannusta!

   Poista
 4. Mukava paketti tosiaan. minä myös olin ensikertalainen ja voi että oli kyllä mahtavaa! Syksyllä taas mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin itse myös todella paljon kierroksesta, ja varmaankin ilmoittaudun myös syksyn kierrokselle. :)

   Poista