keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ruska

Viikkovapaat ovat mukavaa vaihtelua. Keväällä totuin rytmiin, missä ainoat vapaat olivat vain viikonloput ja silloin tuntui ettei saanut tarpeeksi asioita hoidettua. Nyt on pienen tottumisen jälkeen ihanaa herätä keskellä viikkoa silloin kuin haluaa (tänään klo. 12) ja lähteä pirteänä hoitamaan asioita kaupungille. Loppujen lopuksihan siinä sitten kävi niin etten edes kerennyt illalla menemään uimaan, kun kaupungilla meni asioiden hoitamisen jälkeen vähän turhan kauan kaupoissa. Mutta nyt on lompakko ja mieli kevyitä.

Samalla reissulla sain postailtua jokirannassa ihanassa auringonpaisteessa niin kauan, että uusimmasta tuotoksestani saatiin kuvat otettua. Vaikka aurinko paistoi täydeltä taivaalta, niin syksy tuntui tuulessa. Uusi huppuviitta on loistava valinta juuri aurinkoisille päiville, sillä se lämmittää juuri oikeasta kohdasta, eikä minulle tullut ollenkaan kylmä. Kaulahuivi oli kuitenkin pakko laittaa, mutta onneksi sekin sopi hyvin väreihin. 

Molemmat langat mitä käytin viittaan olivat minulle uusia tuttavuuksia. Alaosan langan olen joskus muinoin löytänyt Lidl:stä ihan sattumalta. "Monte Carlo" Knittingb Yarn -laka oli erittäin miellyttävä kutoa. Lanka on pehmeää ja paksua ja alaosan keeppi valmistui sukkelaan. Huppu on taas Novitan Puro:sta, tämäkin minulle vielä uusi tuttavuus. Lanka oli hieman karkeampaa kuin alaosan lanka, mutta edelleen erittäin miellyttävän pehmeää ja paksua.

Oli taas erittäin mukava tehdä erilaisia palmikoita ja oikein keskittyä tekemiseensä. Olen aina pitänyt palmikoiden teosta ja tämän työn isommat "palmikot" olivat erityisesti minun mieleeni. Näitä lisää!
Pienenä jujuna lisäsin vielä kaksi tupsua eteen, kun vähän lapsetti.Malli: Ruska (Oma)
Langat: "Monte Carlo" Knitting Yarn - n. 300g; Novita Puro - n. 150g
Puikot: no. 5


Ihanaa syksyn jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti