sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Hyvän tuulen langat; Suvituuli

Tänään on ihanan aurinkoinen alkukevään päivä. Ulkona on niin kaunista ja valoisaa, ja heti tuntuu että on intoa ja energiaa täynnä kun aurinko vähänkin paistaa kirkkaammin. Päätin vihdoinkin saada aikaiseksi lähteä kirppikselle, mitä olen suunnitellut varmasti jo puoli vuotta. Olin kyllä hieman pettynyt länsikeskuksen kirppisvalikoimaan, mutta kyllä sieltä silti jotain jäi käteen. Eli ei ihan turha bussireissu ollut.


Tuhlasin yhteensä 6,20 € :a ja tässä on saalis! Neljä kerää Novitan Hyvän tuulen langat; Suvituulia, 1m tarranauhaa ja verhokappa.
En ole aikaisemmin kuullutkaan kyseisestä langasta, mutta kuten vyötteestä jo voi päätellä, se ei ole mitään uusinta uutta. Lanka on 50% polyakryylia ja 50% viskoosia, eli hyvin pehmeää. Sitä neulotaan 3-4 puikoilla. Tämä lanka todennäköisesti pääsee ihanan veljentyttöni syntymäpäivälahjaan, mikä täytyy kohta jo ottaa työnalle.
Verhokapasta meinasin väkertää itselleni raikkaan kevätlaukun. Uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä oli kiva laukun ohje, mihin oli käytetty ihanan raikkaita Amy Butlerin kankaita. En vain viitsinyt suinpäin niitä mennä ostamaan, kun tunnetusti emme tule niin hyvin ompelukoneeni kanssa toimeen. Jos jokin menee pieleen, niin 2€ maksanut verhokappa ei ole niin suuri menetys kuin jokin muu kallis kangas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti