maanantai 8. marraskuuta 2010

Halloween viikonloppu!

Viimeistään aina Halloween aikaan ihmettelemään, mihin se kaikki valo on hävinnyt? Illan pimeys tulee jo viimeistään kuuden pintaan ja aamulla kun suunnistaa töihin, aurinko ei ole vielä kunnolla noussut. Hämärä saapuu aina niin yllättäen, joka vuosi.
Toinen asia mitä alkaa kauhistelemaan Halloweeninä, on Joulun läheisyys. Vain alle kaksi kuukautta enää itse Jouluaattoon ja vuosikin vaihtuu jo ihan kohta. Henkilökohtaisesti minulle alkaa yleensä tässä vaiheessa jo pieni paniikki joululahjojen suhteen. Mitään ei ole valmiina ja kaikkea pitäisi tehdä ja suunnitella ja ostaa ja toimittaa perille. Kyllä se siitä taas rauhoittuu.
Mutta siis asiaan. Tässä muutama kuva omista Halloween kekseistä. Luulin ostaneeni kovettuvaa koristelugeeliä, mutta kyseinen geeli jäi aivan tahmeaksi. :( Ensi kerralla sitten muistaa katsoa hieman tarkemmin.
Sitten iski seuraava ongelma: mitä laittaa Halloween pippaloihin päälle? Rahaa ei kauheasti ollut mitä investoida pukuun ja ideat olivat myös heikonlaisia.
Päätin mennä niillä mitä kaapista löytyy ja lopputulos on mielestäni oikein mainio.
Keksisin olla "nukke", kiharatkin ovat aivan luonnostaan.
Päälaelle tein pienen punaisen rusetin ainaoikein neuleesta, ja kasvoille on onneksi helppo meikillä tehdä hieman jotain uutta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti