tiistai 31. elokuuta 2010

Violetti Merimiesjakku

Syksy lähestyy ja vilukissa tarvitsee jo jotain lämmintä päälle. Päätin tehdä kevyen, mutta lämpimän lyhythihaisen neuleen viilentyviin iltoihin. Pohja ohjeelle löytyi Suuri Käsityölehden -sivuilta, mutta varioin ohjetta omaan tyyliini sopivaksi.
Aivan ihanat merimies -henkiset napit löysin taas Äidin nappivarastosta. Kultaiset napit sopivat violettiin neuleeseen loistavasti. Kiitoksia äidille taas kerran.

Malli: Suuri Käsityölehti, Oma
Lanka: ...
Puikot:
3,5


Langan bongasin taas Anttilasta ale -lootasta, mutta kuten .... huomaa, en muista tarkalleen minkä merkkinen lanka on kyseessä. Onnistuneesi hävitin jokaisen etiketin, enkä tietenkään muistanut merkkiä ulkoa. Olisiko ollut Red Heart... ? Ei muistikuvaa. Mutta sen verran osaan langasta sanoa, että oli kyllä 100% akryylia.

Omia variaatioita neuleessa on sivulla oleva nappirivistö. Ja ohjeessa oli vain muistaakseni koot 36-38, joten itse olen myös joutunut silmukoita reippaasti työhön lisäämään. Myös kaulus on aivan erilainen omassa ohjeessani. Mielestäni kuitenkin variaatio onnistui hyvin ja onkin loistava viileneviin syksyiltoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti