torstai 22. huhtikuuta 2010

Keväistä ja pientäLanka: Sportivo
Malli: Oma

Ihan välityönä ajattelin tehdä itselleni kerrankin mustat kynsikkäät. En jostain syystä ole aikaisemmin omistanut sellaisia. Ajattelin etten halua ihan tylsiä sileitä kynsikkäitä, vaan niissä pitää olla jokin juju. Päätin että jotain palmikon tapaista ja jotain pientä "reikää" niihin täytyy saada, kun kevätkin on jotenkin päin kuitenkin jo tulossa. Holet on tehty ihan langankierroilla ja kavennuksilla. Ja palmikot ovat samat mitä käytin mm. satukynsikkäissä. Ne ovat vaan niin helpot tehdä ja näyttävätkin vielä hyviltä.


Tässä on se mitä tällä hetkellä väkerrän. Ihanan pienet tossut ihanalle pienelle tytölle. Minusta tuli toisen kerran täti, ja päätin että nyt teen kyllä pienelle jotain pientä. Aivan ihanan kekseliäs malli tämä. Mutta tosiaan lisää sitten kun ovat molemmat valmiina.


2 kommenttia:

  1. Mä voisin tilata ja toivoa Lotalle tommosia 'räpylöitä' synttärilahjaksi tai sit aikasemmin jo. Joulukuussa täyttää vuosia.

    VastaaPoista
  2. Nyt täytyy kyllä myöntää ettei "räpylöihin" löydy enää ohjetta. Mutta enköhän mä jonkinlaiset samantyyppiset pysty väkertämään. Ja varmaan onnistuu ennen joulukuuta. :)

    VastaaPoista